Vbus

Dyskusje nt. modelarstwa autobusowego

Moderatorzy: Leszek Matula, TFZ

AdaSieK_960
 
Posty: 4
Dołączył: wtorek, 21 sierpnia 2007, 12:49
Lokalizacja: z piekar

Vbus

Postprzez AdaSieK_960 » niedziela, 26 sierpnia 2007, 01:23

mam gre vbus i ma 2 modele autobusow i nie zapala sie silni chociaz naciskam 0 -zero i niestoji na drodze ino na trawie POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!
co roic AdaSieK_960 :( :( :( :(
adas
JAROMIR_9700
 
Posty: 343
Dołączył: niedziela, 28 stycznia 2007, 10:16
Lokalizacja: Zgierz
Avatar użytkownika

Postprzez JAROMIR_9700 » niedziela, 26 sierpnia 2007, 12:06

Usiasc i plakac..........., jak to jest ze wszyscy akceptuja regulamin a nikt nawet pierwszych linijek nie przeczyta??
pisaczek
 
Posty: 25
Dołączył: czwartek, 18 października 2007, 19:12
Lokalizacja: Radom - Poland & Galway - Ireland

Postprzez pisaczek » wtorek, 27 listopada 2007, 19:35

Którą masz wersję? Jeśli a6b, to sprawdź FPS-y. Jeśli jest ich mało ( poniżej 15 ), to ściągnij jeszcze raz. Ale do innego folderu. Jeśli wszystko jest, tj. jezdnia, przystanki, budynki, to naciśnij J. Jest to napełniacz baku. Co innego z inną wersją. Ale do innych ci nie poradzę.