przez _BEREK » czwartek, 5 maja 2005, 14:15
Ja zastanawiam sie dlaczego robic takie porzadki.
Przyklad> Jeden Igrek zarejestrowal sie, poniewaz przeczytal dyskusje o linii 768 jezdzacej we wsi Mniejszy Zakret w Lewo po Prawej Stronie od Kapliczki i postanowil skomentowac to soczyscie. W miejscu zamieszkania Igreka przebiega bowiem linia, ktora ma podobny przebieg i tez ma trzy zakrety kazdy w inna strone. Po napisaniu takie postu Igrek zapomnial dodac BF do bookmakrsow (zakladek, chyba jednak brzmi lepiej) i odnalazl droge do BF korzystajac z wyszukiwarki (czyli szukajac Warki). Odnalazl ja ponownie i probuje sie zalogowac, a tu klops. Konto nie istnieje... Co pomysli Igrek, ze fajnie tu bylo, sporo poczytalem (ja wiecej czytam na BF niz pisze, bo mi sie czasem nie chce w klaw pukac, ale juz tak mam), cos napisalem, a tu mnie wywalili.
Ja pomyslalbym> jak mnie tu nie chca to sie wyprowadzam i wiecej nie zagladam.
Inny przyklad> Esowski komentuje tylko wpisy interesujace go i na ktore chce odpowiadac. W innych watkach nie pisze, bo nie zajmuje sie tym. Jest introwertkiem i pasjonatem. Chce Esowski wypowiadac sie tylko tam gdzie bedzie ekspertem, tylko o tym w czym jest fachowcem (gorzej jak jest fachowcem od poprawnego przykrecania glowicy). Przez 2 lata Esowski udzielil sie na foru czterokrotnie i co gorsza raz napisal> tak zgadzam sie w zupelnosci.
Jeden i drugi zostaliby wypisani z BF. Nie wiem czemu ma sluzyc taka akcja.
Dodam tylko> mnie forum laduje sie bardzo szybko, pomimo zmiany lacza z 1mb na 512kb.
pozdr. Bartek
P.S. ja tez nie cierpie pisania dla samego pisania i jezeli kiedykolwiek zdazylo mi sie popelnic cos takiego na BF, to serdecznie przepraszam, ale nie zycze sobie usuwania moich wpisow. Kazdy wpis jest w pewnym sensie swiadectwem o Mnie samym, moich pogladach, stanie emocjonalnym, ewentualnym niezrownowazeniu psychicznym czy stanie upojenia kawa (kierowcy przeciez nie pija). Poza tym nie uzywam emotikonow, bo ich nienawidze.
setra jest królową szos, contact skype: ber_berek